Työvalmennussäätiö Avitus

Apua elämänhallintaan, työ- ja toimintakykyä

ATK-huolto, elektroniikkakierrätys sekä SER-romu

Myllyhallilla otamme vastaan kaikenlaista sähköelektroniikkaa EkoCenterin aukioloaikoina. Emme peri tuoduista laitteista maksua. Tarvittaessa voimme noutaa laitteet, tällöin perimme noudosta 20,97 € + 0,50 €/km + alv 24%

Tietokoneet ja tietotekniset laitteet saavat kauttamme uuden elämän purettuna jakeena tai jatkavat palvelua alkuperäisessä tarkoituksessaan. Kiertoon tullut atk-laite testataan, Kiintolevyt tyhjennetään ohjelmallisesti sekä alustetaan ja testataan uudelleen käytettäväksi. Asiakkaan niin halutessa kiintolevy tuhotaan fyysisesti lukukelvottomaksi. Testatuista osista kokoamme myyntiin tietokoneita tai myymme osat tarvitseville. Tietokoneet ovat huollettuja ja uudelleen asennettuja. Myytävänä on tietokoneiden lisäksi tulostimia, näyttöjä, verkkolaitteita sekä muita tietokoneen osia. Näitä osia voi kysellä myös iäkkäisiin koneisiin.

Muu sähköelektroniikka

Asiakkaan tuodessa kierrätykseen ehjiä kodin viihdelaitteita tai muita pienkoneita, ne siirtyvät käyttötestauksen ja puhdistuksen jälkeen myyntiin edulliseen hintaan. Laitteet puhdistamme mm. kalkinpoistoaineilla esim. kahvinkeittimet. Valikoimissamme on kahvin- ja vedenkeittimiä, mikroaaltouuneja. liesiä, pesukoneita, leipäkoneita, kirjoituskoneita, laskukoneita sekä paljon muuta. 

Tietokoneiden huolto- ja ylläpitopalvelut

Suoritamme ohjelmisto- ja laiteasennuksia asiakkaan tarvikkeista. Tarvittaessa teemme myös kotikäyntejä. Huoltotyö on kotitalousvähennyskelpoista yksityisasiakkaalle.

SER-kierrätys

Vastaanotamme kierrätykseen menevää ehjää tai rikkinäistä kodinelektroniikkaa herätyskelloista pesukonesiiin, korvalappustereoista sähkökiukaisiin ja kaikkea siltä väliltä.   Vastaanotto toimipisteeseemme tuotuna on ilmaista. Tarvittaessa noudamme laitteet kotoasi, hinta 20,16 € + 0,50 €/km + alv 24%, ei muita maksuja.

Käyttökuntoiset ja ehjät laitteet puhdistamme ja testaamme käyttämällä laitetta. Varsinaista korjausta laitteille ei tehdä. Ehjät laitteet tulevat myyntiin myymälään ja vialliset laitteet puretaan ja lajitellaan eri jakeisiin uudelleen hyödynnettäväksi raaka-aineeksi.

Rikkinäiset kylmälaitteet, kuten jääkaapit ja pakastimet sekä polttomoottorikäyttöiset laitteet eivät kuulu toimintamme piiriin.

 

Tulosta esitteemme tästä.

Tuoteuutuuksiamme