Työvalmennussäätiö Avitus

Apua elämänhallintaan, työ- ja toimintakykyä

ATK-huolto, elektroniikkakierrätys sekä SER-romu

SER-kierrätys

Myllyhallilla otamme vastaan kaikenlaista sähköelektroniikkaa EkoCenterin aukioloaikoina. Emme peri tuoduista laitteista maksua. Tarvittaessa voimme noutaa laitteet, tällöin perimme noudosta voimassa olevan hinnaston mukaisen maksun, hinnat sisältävät alv 24%

Tietokoneet ja tietotekniset laitteet saavat kauttamme uuden elämän purettuna jakeena tai jatkavat palvelua alkuperäisessä tarkoituksessaan. Kiertoon tullut atk-laite testataan, Kiintolevyt tyhjennetään ohjelmallisesti sekä alustetaan ja testataan uudelleen käytettäväksi. Asiakkaan niin halutessa kiintolevy tuhotaan fyysisesti lukukelvottomaksi. Testatuista osista kokoamme myyntiin tietokoneita tai myymme osat tarvitseville. Tietokoneet ovat huollettuja ja uudelleen asennettuja. Myytävänä on tietokoneiden lisäksi tulostimia, näyttöjä, verkkolaitteita sekä muita tietokoneen osia. Näitä osia voi kysellä myös iäkkäisiin koneisiin.

Muu sähköelektroniikka

Asiakkaan tuodessa kierrätykseen ehjiä kodin viihdelaitteita tai muita pienkoneita, ne siirtyvät käyttötestauksen ja puhdistuksen jälkeen myyntiin edulliseen hintaan. Laitteet puhdistamme mm. kalkinpoistoaineilla esim. kahvinkeittimet. Valikoimissamme on kahvin- ja vedenkeittimiä, mikroaaltouuneja. liesiä, pesukoneita, leipäkoneita, kirjoituskoneita, laskukoneita sekä paljon muuta. 

Tietokoneiden huolto- ja ylläpitopalvelut

Suoritamme ohjelmisto- ja laiteasennuksia asiakkaan tarvikkeista. Tarvittaessa teemme myös kotikäyntejä. Huoltotyö on kotitalousvähennyskelpoista yksityisasiakkaalle.

Tulosta tästä esitteemme.

 

Tuoteuutuuksiamme