Työvalmennussäätiö Avitus

Apua elämänhallintaan, työ- ja toimintakykyä

Myllyhallin toimipiste

ATK-huolto, elektroniikkakierrätys sekä SER-romu

SER-kierrätys

Myllyhallilla otamme vastaan kaikenlaista sähköelektroniikkaa EkoCenterin aukioloaikoina. Emme peri tuoduista laitteista maksua. Tarvittaessa voimme noutaa laitteet, tällöin perimme noudosta voimassa olevan hinnaston mukaisen maksun, hinnat sisältävät alv 24%

Tietokoneet ja tietotekniset laitteet saavat kauttamme uuden elämän purettuna jakeena tai jatkavat palvelua alkuperäisessä tarkoituksessaan. Kiertoon tullut atk-laite testataan, Kiintolevyt tyhjennetään ohjelmallisesti sekä alustetaan ja testataan uudelleen käytettäväksi. Asiakkaan niin halutessa kiintolevy tuhotaan fyysisesti lukukelvottomaksi. Testatuista osista kokoamme myyntiin tietokoneita tai myymme osat tarvitseville. Tietokoneet ovat huollettuja ja uudelleen asennettuja. Myytävänä on tietokoneiden lisäksi tulostimia, näyttöjä, verkkolaitteita sekä muita tietokoneen osia. Näitä osia voi kysellä myös iäkkäisiin koneisiin.

Muu sähköelektroniikka

Asiakkaan tuodessa kierrätykseen ehjiä kodin viihdelaitteita tai muita pienkoneita, ne siirtyvät käyttötestauksen ja puhdistuksen jälkeen myyntiin edulliseen hintaan. Laitteet puhdistamme mm. kalkinpoistoaineilla esim. kahvinkeittimet. Valikoimissamme on kahvin- ja vedenkeittimiä, mikroaaltouuneja. liesiä, pesukoneita, leipäkoneita, kirjoituskoneita, laskukoneita sekä paljon muuta. 

Tietokoneiden huolto- ja ylläpitopalvelut

Suoritamme ohjelmisto- ja laiteasennuksia asiakkaan tarvikkeista. Tarvittaessa teemme myös kotikäyntejä. Huoltotyö on kotitalousvähennyskelpoista yksityisasiakkaalle.

Tulosta tästä esitteemme.

 

Toiminta

Työvalmennus Myllyhallilla on työelämässä ja arjessa tarvittavien taitojen oppimista työtä tekemällä ammattitaitoisten työvalmentajien sekä yhteisön tukiessa valmentautujaa. Myllyhallissa on tunnistetut oppimisympäristöt.  Käytössämme on PAIKKOtyökalut, joiden avulla työvalmentaja ja valmentautuja voi asettaa tavoitteita ja seurata osaamisen kehittymistä. Paikko -osaamistodistus on valmentautujalle konkreettinen apu työhön tai koulutukseen hakeutumisessa.

Valmennuspalvelut Myllyhallilla

  • Perehdytys kaikille Myllyhalliin tuleville suoritetaan tulevassa työyksikössä tarvittavien tietojen ja taitojen osalta.
  • Henkilökohtainen valmennussuunnitelma
  • Nuorille alle 29 vuotiaille yksilövalmentajan tuki sekä nuorten ryhmätoiminta
  • Työkykyä ylläpitävää toimintaa järjestään viikoittain mm. kävelylenkit, kuntosaliharjoitteet sekä vaihtuvat muut tapahtumat

EkoCenterillä on erilaista kierrätykseen liittyvää toimintaa.

  • EkoCenter -myymälässä kierrätämme huonekaluja, astioita, sisustusesineistöä, tauluja sekä elektroniikkaa, kodinkoneita ja atk-laitteita. Myymälän tehtäviin kuuluu tori.fi kaupan ja facebookin ylläpito.
  • Atk-huolto/Media huoltaa, asentaa, testaa saapuvia laitteita sekä laatii julkaisuja organisaatiomme käyttöön. Korjaamme ja huollamme pienimuotoisesti myös polkupyöriä.
  • Kuljetustiimimme hakee ja noutaa tavaraa lähinnä Jämsän alueella. Käytössämme on pakettiauto.
  • Siivouspiste huolehtii huonekalujen, pienesineiden sekä keittiökoneiden puhdistuksesta myyntiin yhteisten tilojen siivouksen lisäksi.
  • SER-purkaamolla työskentely on vaihtelevaa käsityötä. Aikaisempaa kokemusta ei vaadita.

Tunnistetut oppimisympäristöt EkoCenterillä:

 

Yhteystiedot:

 

 

Ulkotyöryhmä

Puupajan yhteydessä toimii ulkotyöryhmä. Ulkotöinä teemme erilaisia pihan- ja kiinteistönhoitotöitä kuten ruohon ja pensasaitojen leikkauksia sekä muuttoja. Kotona teettävät työt voivat olla kotitalousvähennyskelpoisia

Teemme mm:

- ruohonleikkuut
- pensasaitojen leikkaukset
- pihojen haravoinnit
- kattorännien puhdistukset
- piha-aitojen ja ulkorakennusten maalaukset ja pienet korjaukset
- muut erikseen sovittavat pihatyöt

 OTA YHTEYTTÄ!

puh. 0400 184 972
Metsurintie 2, 42300 JÄMSÄNKOSKI

EkoCenter

Myllyhallissa Jämsänkoskella toimii EkoCenter –myymälä. Myymälän tarjonta painottuu huonekaluihin, atk-laitteisiin, komponentteihin, oheislaitteisiin ja tarvikkeisiin. Tietokoneet ovat huollettuja, testattuja ja valmiiksi asennettuja. Muiden laitteiden toimivuuden kokeilemme laitetta käyttämällä. EkoCenteriltä löydät lisäksi kodin käyttö- ja sisustusesineitä. Meillä voit maksaa käteisen lisäksi myös pankkikortilla.

Huonekalut ovat puhdistettu ja käytössämme on yhdistelmäpesuri, millä käymme läpi pehmustetut huonekalut mm. sohvat ja sängyt. Kahvinkeittimet ja muut kodin pienkoneet puhdistamme höyryä hyväksikäyttäen ja suoritamme tarvittaessa kalkinpoiston.

Otamme vastaan kodin esineistöä, huonekaluja sekä sähköelektroniikkaa. Huonekalujen ja kodinesineistön tulee olla hyväkuntoista, ehjää ja siistiä. Sähköelektroniikka- sekä atk-laitteiden ei tarvitse olla ehjiä, sillä puramme rikkonaiset laitteet uudelleen raaka-aineena hyödynnettäväksi.

Otamme vastaan kaikenlaisia kirjoja. Meiltä voit ostaa lukemista edullisesti ja myymättömät kirjat lähtevät ekovillan raaka-aineeksi. Raaka-aineeksi kelpouutetaan kuitenkin vain puhtaat kirjat eli kirja ei saa olla kastunut tai homeessa.

EkoCenterin yhteydessä on Työvalmennussäätiö Avituksen omien tuotteiden myyntipiste. Täältä löydät puupajan ajankohtaiset tuotteet.

Kierrätystuotteitamme löydät tori.fi palvelusta sekä facebook sivuiltamme. Tulosta tästä esite toiminnastamme.

Puuosasto

Myllyhallin puupajalla teemme erilaisia puutöitä sekä pienimuotoisia rakennustöitä. Materiaaleina käytämme tavallisia puusepän teollisuuden materiaaleja, kuten lankkuja, sahatavaraa, kalustelevyjä ja vanereita. 

Käytössämme on myös ruiskumaalaamo, jossa pintakäsittelemme omat tuotteemme, sekä maalaamme asiakastöinä mm. huonekaluja, keittiökaapistojen ovia ja väliovia.

Pyrimme tekemään ensisijaisesti puuesineitä sarjatyönä esim. ravintola- ja ulkokalusteita sekä kiintokalusteita, mutta mukaan mahtuu myös yksittäiskappaleita ja alihankintaa. Rakennustöinä teemme mm. erilaisia katoksia ja kulkuluiskia sekä asunnonmuutostöitä ja sisäremontteja. Omana tuotantona valmistuu erilaisia puuesineitä kuten naulakoita, leikkuulautoja, linnunpönttöjä ja puulaatikoita.

Konekantamme on runsas ja monipuolinen. Käytössämme on mm. vannesaha, kaksi pöytäsirkkeliä, jyrsimiä, leveänauhahiomakone (työstöleveys 900mm), oikohöylä (työstöleveys 500mm), tasohöylä (työstöleveys 600mm), CNC-työstökone, manuaalisorvi ja kopiosorvi. 

Puupajalla on kolme työvalmentajaa, ulkotyöryhmän vetäjä sekä n. 20 -25 eri työ- ja kuntoutumissopimuksilla olevaa työntekijää. Tekijämme ovat työsuhteessa, kuntouttavassa työtoiminnassa, työkokeilussa, kehitysvammaisten työtoiminnassa tai mielenterveyskuntoutujille tarkoitetussa työtoiminnassa olevia henkilöitä. Lisäksi tarjoamme myös yhdyskuntapalvelupaikkoja.

 

Tulosta tästä esite toiminnastamme.

Tuoteuutuuksiamme