Työvalmennussäätiö Avitus

Työvalmennussäätiö Avitus toimii yksityisenä kuntoutus-, työvalmennus- ja projektipalveluiden tuottajana Jämsän ja Kuhmoisten kunnan alueella. Avituksen ovat perustaneet seutukunnan kunnat; Jämsä, Jämsänkoski, Kuhmoinen, 14 eri yhdistystä ja ammatillisen koulutuksen kuntayhtymä vuonna 2002.

Avituksen tarkoituksena on tuottaa asiakkaidensa elämänhallintaa sekä työ- ja toimintakykyä parantavia yksilöllisiä kuntoutus- ja työvalmennuspalveluita sekä järjestää muuta kuntouttavaa ja valmentavaa toimintaa, joilla parannetaan asiakkaiden työelämävalmiuksia.

Työvalmennuspalveluiden suurimmat käyttäjäryhmät ovat heikossa työmarkkina-asemassa olevat pitkäaikaistyöttömät, osatyökykyiset työnhakijat ja alle 29-vuotiaat nuoret.

Toimintakykyä parantavia yksilöllisiä kuntoutuspalveluita tuotetaan lähinnä kehitysvammaisille ja mielenterveyskuntoutujille.

Palveluiden tuottamisesta huolehtii 30 henkilön moniammatillinen tiimi ja palveluita käyttää vuosittain noin 400 henkilöä.

Olen paljon sosiaalisempi. Uskon itseeni ja osaamiseeni paremmin. Minua on kannustettu paljon ja koen sen tärkeäksi.

toivon sulle hyvää, olet täydellinen

Yhteystiedot

Valionkatu

Valionkatu 3, 42100 Jämsä

Nora Ruokostenpohja
toimitusjohtaja

puh: 044 751 0191

nora.ruokostenpohja@avitus.net

Myllyhalli

Metsurintie 2, 42300 Jämsänkoski

Raija Nikula
toimipisteen johtaja

puh: 040 560 8008

myllyhalli@avitus.net

Ota yhteyttä

Puuverstas

Kun olet kiinnostunut puutyöosastomme palveluista, ota rohkeasti yhteyttä. Kerro, mitä palveluita voimme sinulle tarjota.

Olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pikaisesti.