Työtoiminta

Toimipisteissä toteutetaan työ- ja päivätoimintaa asiakkaiden voimavarojen ja työpaikan tarjoamien mahdollisuuksien mukaisesti. Tarjoamme turvallisen yhteisön, jossa toisten kannustaminen ja tukeminen ovat keskeisessä roolissa. 

Työtoiminta sisältää yrityksille tehtäviä alihankintatöitä sekä toimipisteiden sisäisiä töitä. Työtehtävät suunnitellaan yhdessä asiakkaiden kanssa heidän  tavoitteiden mukaisesti.

Siivouksessa työskentelee vakituisen osastoapulaisen lisäksi säännöllisesti 3-4 palvelunkäyttäjää. Työtä toteutetaan siivoustyön ohjelman mukaisesti.

Tekstiilityössä valmistetaan pääasiassa kudonta- ja ompelutöitä yrityksille ja yksityisille. Tuotannossa on muun muassa räsy- ja puuvillamattoja, liinoja sekä muita kodin tekstiilejä. Päivittäin osastolla työskentelee 8–14 palvelunkäyttäjää. Tekstiilityöstä vastaa 1 ohjaaja.

Pakkausosaston työt koostuvat erilaisista yrityksille tehtävistä alihankintatöistä. Osastolla on päivittäin 20 – 30 palvelunkäyttäjää ja toiminnasta vastaa 2 ohjaajaa ja 2 avustajaa.

Valmistuskeittiön työtehtäviin kuuluvat muun muassa suunnittelu-, valmistus-, esillepano-, leipomis- ja puhtaanapitotehtäviä. Ruokailijoita on päivittäin noin 60 henkeä. Toiminnasta vastaa 1 keittiövastaava ja lisäksi keittiössä työskentelee 3–4 palvelunkäyttäjää.

Työpajavalmennuksen ja sosiaalisen kuntoutuksen osana käytetään vahvasti luonto- ja eläinavusteista toimintaa. Taustalla on Green Care -periaatteiden mukainen toiminta sekä Metsämieli-menetelmä.

Kädentaitoja voit harjoittaa tekemällä mm. tekstiili-, puu- ja maalaustöitä.

Toiminnassamme toteutamme konkreettisesti kestävää kehitystä käyttämällä tuotteissamme mahdollisuuksien mukaan kierrätysmateriaaleja.

Yhteystiedot

Valionkatu

Valionkatu 3, 42100 Jämsä

Nora Ruokostenpohja
toimitusjohtaja

puh: 044 751 0191

nora.ruokostenpohja@avitus.net

Myllyhalli

Metsurintie 2, 42300 Jämsänkoski

Heidi-Johanna Rannos
toimipisteen johtaja

puh: 044 717 7635

heidi-johanna.rannos@avitus.net

Ota yhteyttä

Puuverstas

Kun olet kiinnostunut puutyöosastomme palveluista, ota rohkeasti yhteyttä. Kerro, mitä palveluita voimme sinulle tarjota.

Olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pikaisesti.