Työvalmennussäätiö Avitus

Apua elämänhallintaan, työ- ja toimintakykyä

EkoCenter

Myllyhallissa Jämsänkoskella toimii EkoCenter –myymälä. Myymälän tarjonta painottuu huonekaluihin, atk-laitteisiin, komponentteihin, oheislaitteisiin ja tarvikkeisiin. Tietokoneet ovat huollettuja, testattuja ja valmiiksi asennettuja. Muiden laitteiden toimivuuden kokeilemme laitetta käyttämällä. EkoCenteriltä löydät lisäksi kodin käyttö- ja sisustusesineitä. Meillä voit maksaa käteisen lisäksi myös pankkikortilla.

Huonekalut ovat puhdistettu ja käytössämme on yhdistelmäpesuri, millä käymme läpi pehmustetut huonekalut mm. sohvat ja sängyt. Kahvinkeittimet ja muut kodin pienkoneet puhdistamme höyryä hyväksikäyttäen ja suoritamme tarvittaessa kalkinpoiston.

Otamme vastaan kodin esineistöä, huonekaluja sekä sähköelektroniikkaa. Huonekalujen ja kodinesineistön tulee olla hyväkuntoista, ehjää ja siistiä. Sähköelektroniikka- sekä atk-laitteiden ei tarvitse olla ehjiä, sillä puramme rikkonaiset laitteet uudelleen raaka-aineena hyödynnettäväksi.

Otamme vastaan kaikenlaisia kirjoja. Meiltä voit ostaa lukemista edullisesti ja myymättömät kirjat lähtevät ekovillan raaka-aineeksi. Raaka-aineeksi kelpouutetaan kuitenkin vain puhtaat kirjat eli kirja ei saa olla kastunut tai homeessa.

EkoCenterin yhteydessä on Työvalmennussäätiö Avituksen omien tuotteiden myyntipiste. Täältä löydät puupajan ajankohtaiset tuotteet.

Kierrätystuotteitamme löydät tori.fi palvelusta sekä facebook sivuiltamme. Tulosta tästä esite toiminnastamme.

Tuoteuutuuksiamme