Nuorten palvelut

Nuorten palvelut on kohdennettu Jämsän alueen 15–29-vuotiaille nuorille. Palveluissa korostuvat vapaaehtoisuus, kiireettömyys, läsnäolo ja nuoren tarinan kuuleminen.

Kohtaamme nuoren yksilönä ja etenemme nuorelle sopivin askelin. Tärkeintä on nuoren oma halu muutokseen.

Nuorten palveluiden ohjaajat ovat tukena ja kulkevat rinnalla silloinkin, kun asiat tuntuvat liian vaikeilta yksin ratkaistavaksi.

Tavoitteena on tukea nuoren valmiuksia ohjata itse omaa elämäänsä. Uskomme nuoren kasvuun ja vahvistumiseen yhteisöllisen yhdessä tekemisen kautta.

Työtä toteutetaan nuorisolain 2§, 10§,13§ mukaisesti. 

Kaikille avoin toiminta – Nuorten aikuisten omajuttu

Nuorten aikuisten omajuttu järjestetään kaupungin nuorisotila Raitilla maanantaisin klo 15-17. Toiminnassa mukana kaupungin  nuorisopalvelut, 4H-yhdistys ja Avituksen nuorten palvelut.

Toiminta jatkuu maanantaina 6.2.2023.

Nuorten aikuisten omajuttu on kohtaamispaikka 16-29 -vuotiaille nuorille. Voit tulla kahvikupposelle, pelailemaan pelejä, juttelemaan aikuisten ja muiden nuorten kanssa, saamaan ohjausta ja tukea sinua mietityttäviin asioihin sekä erilaisten hakemusten täyttämiseen. Voit vain tulla, ei tarvitse olla välttämättä mitään asiaa.  Toiminassa myös suunniteltua ohjelmaa, johon voit haluteassasi osallistua.
Nuorten aikuisten omajuttu toimii nuorisotila Raitilla Keskuskatu 2-4 (käynti Talvialantien puoleisen sisäpihan eli Forumin takaparkkipaikan kautta).

Ota yhteyttä

Puuverstas

Kun olet kiinnostunut puutyöosastomme palveluista, ota rohkeasti yhteyttä. Kerro, mitä palveluita voimme sinulle tarjota.

Olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pikaisesti.