Nuotti-valmennus

NUOTTI-valmennus on henkilökohtaista valmennusta 16-29 vuotiaille nuorille, jotka tarvitsevat tukea omien voimavarojen ja vahvuuksien vahvistamisessa, elämänhallinnassa, sekä työelämävalmiuksiin liittyvien taitojen vahvistamisessa.

Nuotti-valmennus on Kelan kustantamaa ammatillista kuntoutusta eikä maksa nuorelle mitään ja valmennuksen ajalta on mahdollista saada kuntoutusrahaa.

Nuotti-valmennus on sinua varten, jos et ole vielä löytänyt sopivaa opiskelupaikkaa tai työpaikkaa tai opiskelusi on keskeytynyt tai on vaarassa keskeytyä tai tulevaisuuden suunnitelmasi ovat vielä epäselvät ja tarvitset apua niiden selkeyttämiseen.

Haluaisitko ottaa askeleita kohti opiskelu- ja työelämää? Kaipaatko tukea omien voimavarojen löytymiseen ja vahvistamiseen? Meillä Avituksella saat oman valmentajan, joka kulkee kanssasi koko valmennuspolun kohti omia tavoitteitasi.

Nuotti-valmennus sisältää enintään 20 tapaamiskertaa, jotka toteutetaan viiden kuukauden aikana. Valmentajasi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä, ja saat häneltä apua myös mieltäsi askarruttaviin käytännön asioihin

nUOTTI VALMENTAJA AVITUKSESSA

1.1.2024 alkaen Nuotti-valmennusta Jämsässä tarjoaa Jenni Suvela.

Jenni on koulutukseltaan yhteisöpedagogi. Hänellä on vuosien kokemus nuorten ja nuorten aikuisten kanssa työskentelystä. Jenni tekee työtään kuunnellen, keskustellen, kohdaten ja kannustaen. Jennin vahvuutena on empaattisuus ja se, että hän on helposti lähestyttävä.

Jennin kanssa kartoitatte aluksi aiheita, joihin tarvitset tukea ja ohjausta. Tämän jälkeen lähdette yhdessä tavoittelemaan tavoitteitasi, olivatpa ne opintoihin tai työelämään suuntaavia. Voitte sopia tapaamiset Jennin työhuoneeseen, kotiisi tai vaikkapa kahvilaan tai kirjastoon.

Jenni Suvela Nuotti-valmennus

Yhteystiedot

Nuotti-valmentaja

Jenni Suvela
jenni.suvela@avitus.net
P: 040 720 7231

Palveluun hakeutuminen

Tutustu valmennukseen Kela Nuotti.

Nuotti-valmentaja auttaa sinua hakemisessa, eli voit olla suoraan yhteyksissä myös häneen!

Ota yhteyttä

Puuverstas

Kun olet kiinnostunut puutyöosastomme palveluista, ota rohkeasti yhteyttä. Kerro, mitä palveluita voimme sinulle tarjota.

Olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pikaisesti.