Päivätoiminta

Valionkadulla toimii 4 päivätoiminnan pienryhmää.

Päivätoiminta sisältää erilaista toimintaa pääsääntöisesti ryhmämuotoisena. Liikunta ja musiikki ovat keskeisiä ryhmätoiminnan muotoja. Näistä hyvänä esimerkkinä ovat päivittäiset ulkoilut ja pelailut sekä musiikki eri muodoissaan.

Päivätoiminta on tarkoitettu henkilöille, jotka tarvitsevat tukea monella eri osa-alueella. Toiminta pitää sisällään ryhmä- ja pienryhmätoimintaa sekä yksilöllistä ohjausta.

Tarjoamme turvallisen yhteisön, jossa toisten kannustaminen ja tukeminen ovat keskeisessä roolissa. 

Päivätoiminnassa kiinnitetään erityistä huomiota kommunikaatio- ja vuorovaikutustaitoihin.

 

Yhteystiedot

Valionkatu

Valionkatu 3, 42100 Jämsä

Nora Ruokostenpohja
toimitusjohtaja

puh: 044 751 0191

nora.ruokostenpohja@avitus.net

Päivätoiminnassa toimii kolme pienryhmää. Päivätoiminnan tavoitteena on kehittää ja ylläpitää asiakkaan toimintakykyä ja lisätä osallisuutta. 

RYHMÄ 1

Ryhmä on tarkoitettu autismin kirjon henkilöille ja henkilöille, joilla on autistisia piirteitä.  Toiminnan tarkoituksena on vahvistaa kommunikointi- ja vuorovaikutustaitoja, arjen taitoja ja työtaitoja sekä lisätä tietoutta lähiympäristöstä ja yhteiskunnan toiminnasta. Toiminta on strukturoitua, ennakoitua, ja sisällöltään monipuolista. Toiminnassa huomioidaan asiakkaiden yksilölliset tarpeet. Asiakkailla on mahdollisuus vaikuttaa päiväohjelmiensa sisältöön.   

RYHMÄ 2

Ryhmä on tarkoitettu kehitysvammaisille aikuisille, joilla tuen tarve on suuri. Toiminnan tarkoituksena on mielekkään arkielämän tukeminen, osallistumisen mahdollistaminen ja toimintakyvyn ylläpitäminen. Ryhmässä harjoitellaan kädentaitoja ja valmistetaan pientuotteita omaan myymälään. 

RYHMÄ 3

Ryhmä on tarkoitettu kehitysvammaisille aikuisille, jotka tarvitsevat tukea itsenäisen elämän taitojen harjoittelussa. Toiminnan tarkoituksena on vahvistaa arjen- ja elämänhallintaan liittyviä taitoja, vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja, itsestä huolehtimisen taitoja, liikkumista ja työelämätaitoja. Toiminta tarjoaa mahdollisuuksia pienimuotoisiin työtehtäviin. Ryhmässä valmistetaan pientuotteita omaan myymälään ja osallistutaan mahdollisuuksien mukaan työtoimintaan.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ota yhteyttä

Puuverstas

Kun olet kiinnostunut puutyöosastomme palveluista, ota rohkeasti yhteyttä. Kerro, mitä palveluita voimme sinulle tarjota.

Olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pikaisesti.